Răspuns :
[tex] \frac{2}{2 - \sqrt{3} } - \sqrt{3} ( \sqrt{3} + 2) = 1 [/tex]
[tex]2 \times (2 + \sqrt{3} ) - 3 - 2 \sqrt{3} = 1 [/tex]
[tex]4 + 2 \sqrt{3} - 3 - 2 \sqrt{3 } = 1[/tex]
[tex]1 = 1[/tex]
[tex]adevarat[/tex]
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
2/(2 - √3) - √3(√3 + 2) = 1
2(2 + √3) - 3 - 2√3 = 1
4 + 2√3 - 3 - 2√3 = 1
4 - 3 = 1
1 = 1
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.