Răspuns :
Explicație pas cu pas:
[tex] \sqrt[3]{ - x + 3} = 2 \sqrt[3]{x}(inmultim \: totul \: cu \: 1 {}^{3} ) = > \\ = > - x + 3 = 2x \times 1 {}^{3} = > - x + 3 = {2}^{3}x = 8x = > - x + 3 = 8x = > - x - 8x = - 3 = > - 9x = - 3(inmultim \: prin \: - 3) = > x = \frac{1}{3} [/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.