Răspuns :
Răspuns:
1 566
Explicație pas cu pas:
45×2×(15×4-63:3×2)-9×6=
45×2×(60-21×2)-9×6=
45×2×(60-42)-9×6=
45×2×18-9×6=
90×18-54=
1 620-54=
1 566
Salut!
Răspuns: 1566✅
✏ 45 x 2 ( 15 x 4 - 63 : 3 x 2 ) - 9 x 6 =
= 90 ( 60 - 21 x 2 ) - 54 =
= 90 ( 60 - 42 ) - 54 =
= 90 x 18 - 54 =
= 1630 - 54 =
= 1566 ✔
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.