Răspuns :
a). -7 + ( -2 ) * ( - 3 ) = -9 * ( - 3 ) = 27.
b). -10 + ( -12 ) ÷ ( + 3 ) = -22 ÷ 3 = - 7, ( 3 )
c). - 2 * ( + 3 ) - 9 = - 6 - 9 = - 15
d). ( -24 ) ÷ ( + 8) - 7 = - 3 - 7 = - 10
e). - 10 - ( - 3 ) + ( - 7 ) = -7 + ( -7 ) = - 14
f). 28 : ( - 7 ) + 7 = - 4 + 7 = 3
a)-7+(-2)×(-3)= -1
-2×(-3)= 6
-7+6= -1
c)-2×(+3)-9= 15
-2×3= -6
(-6) - 9= 15
e) -10 -(-3) + (-7)= -14
-10-(-3)= -7
-8+(-7)= -14
b) -10+(-12):3= -6
-12÷3= -4
-10-(-4)= -6
d) (-24):8-7=11
-24:8= -4
-4-7= 11
f) 28:(-7)+7= 3
28:(-7)= -4
(-4)+7= 3
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.