Răspuns :
a+b+c=19
b=1.2a
c=b+2 - am inlocuie b cu 1.2a de mai sus
c=1.2a+2
a+1.2a+1.2a+2=19
3.4a+2=19
3.4a=19-2
3.4a=17
a=17:3.4
a=5
b=1.2*5
b=6
c=1.2*5+2
c=6+2
c=8
b=1.2a
c=b+2 - am inlocuie b cu 1.2a de mai sus
c=1.2a+2
a+1.2a+1.2a+2=19
3.4a+2=19
3.4a=19-2
3.4a=17
a=17:3.4
a=5
b=1.2*5
b=6
c=1.2*5+2
c=6+2
c=8
a+b+c=19
b=1.2a
c=b+2=1.2a+2
a+1.2a+1.2a+2=19
3.4a=17⇒a=5, b=1.2x5=6, c=b+2=8
b=1.2a
c=b+2=1.2a+2
a+1.2a+1.2a+2=19
3.4a=17⇒a=5, b=1.2x5=6, c=b+2=8
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.