Răspuns :
Explicație pas cu pas:
[tex] - 2 \sqrt{2 \times - 3 \sqrt{6 \times \sqrt{12 = 6 \sqrt{144 = 6 \times 12 = 72} } } } [/tex]
=6×12=72.Andrei a dat răspunsul corect
Răspuns:
-2√2 × (-3√6) × √12
= 2√2 × 3√6 × 2√3
= 12 × √2 × √3 × √6
= 12 √2×3×6
= 12√36
= 12 × 6
= 72
Explicație pas cu pas:
Sper că te-am ajutat. Eu am calculat aici și îmi dă număr pozitiv, în tabel văd același număr, doar că e negativ. Nu știu ce să zic... Spune-i doamnei sau domnului care ți-a dat tema că ai calculat și ție îți dă număr pozitiv. Dacă întreabă de ce ai scris numerele fără - când ai calculat prima chestie, îi spui că sunt amândouă cu - și cand le înmulțești, produsul devine număr pozitiv.
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.