Răspuns :
1. Gf ∩ Oy = A (0, f(0) ) ⇒ f(0) = 4×0 -5 ⇒ f(0) = -5
A(0, -5)
2. Gf ∩ Gg=B⇒ A∈Gf ⇒ A( x, f(x) ) (din amândouă)⇒f(x)=g(x)⇔3x -5=2x + 1⇔
A∈Gg ⇒ A(x, g(x) )
⇔ 3x - 2x = 1+5 ⇔ x= 6
f(x) = 3×6 - 5= 18 - 5= 13
B (6, 13)
4. A(2,6) ∈ Gf ⇒ f(2) = 6 (din amândouă) ⇒ -3a + 4 = 6 ⇔ -3a= 2 ⇒ a= [tex]-\frac{2}{3}[/tex]
f(x) = -3a + 4
6. f(-3) = [tex]-3^{2}[/tex] = 9
f(-2) = [tex]-2^{2}[/tex] = 4
f(-1) = [tex]-1^{2}[/tex] = 1
f(0) = 0
f(1) = 1
f(2)= 4
Imf = {0,1,4,9}
La 3 si 5 nu-mi aduc exact aminte modalitatea de lucru, dar sper ca te-am ajutat cu 1, 2, 4 si 6 :)
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.