Răspuns :
a+b+c=1876
a=c+918
b=a+c
înlocuim in prima ecuație
a+a+c+c=1876
2(a+c)=1876
a+c=938 => a=938-c
dar a=c+918
=> c =10
a=928
b=938
a=c+918
b=a+c
înlocuim in prima ecuație
a+a+c+c=1876
2(a+c)=1876
a+c=938 => a=938-c
dar a=c+918
=> c =10
a=928
b=938
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.