Răspuns :
Răspuns:
a+b=35
a+c=56
facem scăderea ambilor termeni
a+c-a-b=56-35
c-b=21
c+b=51
c-b=21
adunăm ambii termeni
c+b+c-b=51+21
2c=72
c=72:2
c=36
a+c=56
a+36=56
a=56-36
a=20
a+b=35
20+b=35
b=35-20
b=15
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Bună !!
~Răspunsul:
a+b=35
a+c=56
a+c-a-b=56-35
c-b=21
c+b=51
c-b=21
c+b+c-b=51+21
2c=72
c=72:2
c=36
a+c=56
a+36=56
a=56-36
a=20
a+b=35
20+b=35
b=35-20
b=15
Sper sa fie de folos !! :'))
-Alecsandra201-
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.