Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a + [27 - (25 -a)] = 28
a + (27 - 25 + a) = 28
a + (2 + a) = 28
a + 2 + a = 28
2a = 28 - 2
2a = 26
a = 26 : 2 = 13
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a+[27-(25-a)]=28
a+[27-25+a)=28
a+2+a=28
2a=26
a=13
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.