Răspuns :
la b nu știu s ar putea sa trebuiască sa le egalezi adică : x^2+ 2x + 8 > sau = 7
sa scazi opt și sa ajungi la x^2+ 2x> sau egal -1 , nu sunt sigura :)
sa scazi opt și sa ajungi la x^2+ 2x> sau egal -1 , nu sunt sigura :)
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
E(x) = [tex]2(x+3)^{2} -(2+x)(x-2)-2(5x+7) = 2(x^{2} +6x+9)-(2x-4+x^{2} -2x) -10x-14 = 2x^{2} +12x+18-2x+4-x^{2}+2x-10x-14=\\ x^{2} +8[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.