Răspuns :
Răspuns:
5x² - 6x
Explicație pas cu pas:
b) (x - 3)² + (2x + 3)(2x - 3) =
x² - 6x + 9 + 4x² - 9 =
5x² - 6x
Am folosit formulele :
(a - b)² = a² - 2ab + b²
(a - b)(a + b) = a² - b²
Răspuns:
5x² - 6x
Explicație pas cu pas:
b) (x - 3)² + (2x + 3)(2x - 3) = x² - 6x + 9 + 4x² - 9 = 5x² - 6x
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.