Răspuns :
Răspuns:
- +6
- -1
Explicație pas cu pas:
4-(8-10) = 4-(-2) = 4+2=6
- 7 - 2 x (-3) = -7 +6 = - 1
Răspuns:
a) 4-(8-10)
=4-8+10
= -4+10
=6
b)-7-2×(-3)
= -7-(-6)
= -7+6
= -1
Explicație pas cu pas:
semnul minus din fața parantezei schimba semnele din paranteza.
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.