Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
5(x-2)-7(x+3)+35=0
5x - 10 - 7x - 21 + 35 = 0
-2x + 4 = 0
2x = 4
x = 4 : 2 = 2
Răspuns:
x = 2
5(x-2)-7(x+3)+35 = 0
5x - 10 - 7x - 21 + 35 =0
-2 x + 4 = 0
-2 x = -4
x = -4/-2
x = 4/2
x = 2
Verificare:
5(2-2)-7(2+3)+35 = 0
5 * 0 - 7 * 5 + 35 = 0
0 -35 +35 = 0
0 = 0
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.