Răspuns :
Răspuns:
[15,6-2 ·(2x+5)]÷1,2=2,7
15,6-2· (2x+5) = 2,7 x 1,2
15,6-2· (2x+5) = 3,24
2 · (2x+5) = 15,6 - 3,24
2· (2x+5) = 12,36
2x + 5 = 12,36 : 2
2x + 5 = 6,18
2x = 6,18 - 5
2x = 1,18
x = 1,18 : 2
x = 0,59
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.