Răspuns :
Răspuns:
2*f(x)+3*g(x)= -5
2(x+3)+3(2x-1)= -5
2x+6+6x-3=-5
8x+3=-5
8x = -5-3
8x= -8=>
x= -8/8
x= -1
Explicație pas cu pas:
2 • (x+3) + 3• (2x-1) = -5
2x + 6 + 6x -3 = -5
8x + 3= -5
8x = -5 - 3
8x = -8
x = -8 : 8
x = -1
2x + 6 + 6x -3 = -5
8x + 3= -5
8x = -5 - 3
8x = -8
x = -8 : 8
x = -1
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.