Răspuns :
9 + ( 9 - 3 ) = 9 + 6 = 15
9 + ( 9 : 3 ) = 9 + 3 = 12
( 16 + 56 ) : 8 = 72 : 8 =9
36 : ( 4 + 5 ) = 36 : 9 = 4
32 - ( 9+7 ) = 32 - 16 = 16
72 - ( 42 - 6 ) = 72 - 36 = 36
4 × ( 4 + 4 ) = 4 × 8 = 32
9 × ( 32 : 4 ) = 9 × 8 = 72
Explicație pas cu pas:
Bună !!
~Raspunsul :
•9+(9-3)=9+6=15
•9+(9:3)=9+3=12
•(16+56):8=72:8=9
•36:(4+5)=36:9=4
•32-(9+7)=32-16=16
•72-(42-6)=72-36=36
•4×(4+4)=4×8=32
•9×(32:4)=9×8=72
Sper sa fie de ajutor !!:)
✧✧AndreeaBrainly123✧✧
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.