Răspuns :
Ideea este sa folosesti formulele :
(a+b)² = a²+2ab+b²
(a-b)² = a²-2ab+b²
a²-b²= (a+b)(a-b)
In prima paranteza ai (a-b)² unde a=x√3 si b=2
A doua paranteza: (a+b)² unde a=2x√3 si b=1
Si ultimele doua reprezinta (a+b)(a-b) unde a= √5 si b= x√2
Ideea este sa faci tu calculele si sa nu le copiezi deja rezolvate. Asa prinzi incredere in tine si inveti sa le faci singur fara ajutor. Doar asa vei deveni cel mai bun din clasa ta !
(a+b)² = a²+2ab+b²
(a-b)² = a²-2ab+b²
a²-b²= (a+b)(a-b)
In prima paranteza ai (a-b)² unde a=x√3 si b=2
A doua paranteza: (a+b)² unde a=2x√3 si b=1
Si ultimele doua reprezinta (a+b)(a-b) unde a= √5 si b= x√2
Ideea este sa faci tu calculele si sa nu le copiezi deja rezolvate. Asa prinzi incredere in tine si inveti sa le faci singur fara ajutor. Doar asa vei deveni cel mai bun din clasa ta !
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.