Răspuns :
Răspuns:
36+9•4=36+36=72
175-13•4=175-52=123
233+6-7=232
9•12+46=108+46=154
Explicație pas cu pas:
mai întâi se fac împărțirile apoi înmulțirile apoi scăderile și apoi adunările și obtinem rezultatul corect
In cazul 233+24:4-7 avem 24:4=6 și facem scăderea 6-7=-1 și avem 233+(-1) adică 233-1=232
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.