Răspuns :
Scoți în factor 3 din prima paranteză .
(15x + 3):(5x+1) = 3(5x+1):(5x+1) și se simplifică . => 3
(15x + 3):(5x+1) = 3(5x+1):(5x+1) și se simplifică . => 3
15x + 3 supra 5x+ 1,iar dupa scoti in factor 3(5x+ 1) supra 5x+ 1 .Apoi simplifici 5x+1 cu 5x+ 1 ,iar rezultatul este 3
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.