Răspuns :
Explicație pas cu pas:
a} f o g = f ( g(x) ) = f ( 3x^2 ) = 3x^2 - 2
b} g o f = g ( f(x) ) = g ( x-2 ) = (3x-2)^2
c} f o f = f ( f(x) ) = f ( x-2 ) = x-4
d} g o g = g (g(x) ) = g ( 3x^2 ) = 6x ^2
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Daca prinzi "spilul" e simplu, mai complicat este la functii date prin ramuri.
Spor
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.