Răspuns :
[tex] \frac{4}{9} \times ( \frac{4}{5} \div \frac{3}{4} - \frac{7}{9} + \frac{3}{5} ) = \frac{4}{9} \times ( \frac{6}{5} - \frac{7}{9} ) = \frac{4}{9} \times ( \frac{54}{45} - \frac{35}{45} ) = \frac{4}{9} \times \frac{9}{45} = \frac{4}{45} [/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.