Răspuns :
Răspuns:
f(x)= -2x+3
a) A(2,6)∈Gf
f(2)=-2*2+3=6
-4+3=6
-1=6 Fals A∉Gf
B(-3,-4)
f(-3)= -2*(-3)+3=-4
6+3= -4
9= -4Fals B∉Gf
b) Intersectia cu Ox f(x)=0
-2x+3=0
-2x= -3
x=(-3)/(-2)=3/2
C(3.2,0)
intersectia cu Oy
f(0)=-2*0+3
=3
D(0,-3)
Duci dreapta CD=Gf
Vezi atasamentul
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.