👤

20 - [4 : (12 · 4 - 11× 4) + 36 : 4] + 10 =​

Răspuns :

Răspuns:

20 - [4 ÷ (12 × 4 - 11 × 4) + 36 ÷ 4] + 10 = 20 - [4 ÷ (48 - 44) + 9] + 10 = 20 - (4 ÷ 4 + 9) + 10 = 20 - (1 + 9) + 10 = 20 - 10 + 10 = 10 + 10 = 20

Sper ca te-am ajutat!

Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Limba română. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.


Zone Alte intrebari