Răspuns :
Răspuns:
-3-3x(-3)=6
Explicație pas cu pas:
Înmulțind doua nr negative obții un nr pozitiv
-3x(-3)=9 și -3+9=6 deci răspunsul este 6
Răspuns:
-3-3×(-3)=6
Explicație pas cu pas:
-3-3(-3)= -3+9= 6
- cu - e +
+cu +e +
- cu + e -
+ cu - e -
succes
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.