Răspuns :
Răspuns:
[tex] - 9 - ( - 6) + 8 = \\ - 9 + 6 + 8 = \\ - 3 + 8 = \\ 5[/tex]
[tex] - 1 - ( + 3) - 6 = \\ - 1 - 3 - 6 = \\ - 4 - 6 = \\ - 10[/tex]
[tex] + 12 - ( - 9) - 2 = \\ + 12 + 9 - 2 = \\ 21 - 2 = \\ 19[/tex]
[tex] + 6 - ( - 4) + 10 = \\ + 6 + 4 + 10 = \\ 10 + 10 = \\ 20[/tex]
[tex] - 21 - ( + 17) - 2 = \\ - 21 - 17 - 2 = \\ - 38 - 2 = \\ - 40[/tex]
[tex]0 - ( - 8) - ( + 8) = \\ 0 + 8 - 8 = \\ 0[/tex]
[tex] + 11 - ( - 9) - ( + 5) = \\ + 11 + 9 - 5 = \\ 20 - 5 = \\ 15[/tex]
[tex]4 - ( + 3) + ( - 7) = \\ 4 - 3 + 7 = \\ 1 + 7 = \\ 8[/tex]
[tex]0 - ( + 9) + ( - 9) = \\ 0 - 9 + 9 = \\ - 9 + 9 = \\ 0[/tex]
[tex] - 6 - ( - 4 + 5) = \\ - 6 - ( + 1) = \\ - 6 - 1 = \\ - 7[/tex]
[tex] - 4 - (13) = \\ - 4 - 13 = \\ - 17[/tex]
[tex] (9 + 9) - 5 = \\ 18 - 5 = \\ 13[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.