Răspuns :
Răspuns:
ab·46-ab·35-ab=170
ab(46-35-1)=170
10ab=170
ab=170:10
ab=17
Răspuns:
[tex]ab \times 46 - ab \times 35 - ab = 170 \\ ab(46 - 35 - 1) = 170 \\ ab(11 - 1) = 170 \\ 10ab = 170 = > ab = \frac{170}{10} = > ab = \color{blue}\large\ 17[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.