Răspuns :
A) 1+6=7
B) 2-12-(2+6-3)= -10-5=-15
La a 3 (-2) nu e nici un semn în fata parantezei asa ca am luat 3-2
B) 2-12-(2+6-3)= -10-5=-15
La a 3 (-2) nu e nici un semn în fata parantezei asa ca am luat 3-2
Răspuns:
3(-2)+(-6):(-1)=-6-(-6)=-6+6=0
2-12-[2-(-6)-3]=2-12(2+6-3)=2-12×5=2-60=-58
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.