Răspuns :
Răspuns:
Bunăă!!!
Explicație pas cu pas:
{ [ ( 5 - 2 × 3 ) + 9 ] × ( - 2 ) + 3 × 4 } × ( - 76 + 78) = --8
- 5 - 2 × 3 = --1
- --1 + 9 = + 8
- + 8 × ( -2 ) = -- 16
- --16 + 3 × 4 = --4
- -- 4 × ( - 76 + 78 ) = -- 8
Sper că te-am ajutat!!!
Succese!!!
Răspuns: -8
Explicație pas cu pas:
{[(5 - 2 × 3) + 9] × (-2) + 3 × 4} × (-76 + 78) =
{[(5 - 2 × 3) + 9] × (-2) + 3 × 4} × 2 =
{[(5 - 6) + 9] × (-2) + 3 × 4} × 2 =
{[(5 - 6) + 9] × (-2) + 12} × 2 =
[(-1 + 9) × (-2) + 12] × 2 =
[8 × (-2) + 12] × 2 =
(-16 + 12) × 2 =
(-4) × 2 =
-8
![Vezi imaginea Pav38](https://ro-static.z-dn.net/files/dba/af8bf03e4b54da5b8aa5833c89627909.jpg)
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.