Răspuns :
2) a) -33+42-19= (-33+19)+42=-10
b) (-12):(+2)-1= -6-1= -7
c) 7 * (-6)- 25= -42-25= -67
d) 11*5=55
3) a) -23-2*(10+3*(13-(8-5)*(-7+6)))=200=
-23-2(10+3(13-3*(-1)))+200=
-23-2(10+3(13+3))+200=
-23-2(10+3*16)+200=
-23-2(10+48)+200=
-23-2*58+200=
-23-116+200=61
b) = (1-2)2020=
(-1)2020=1
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.