Răspuns :
c=16:4×(8-8)
=4×0
=0
a=(5+1+2-1)×2
=(6+1)×2
=7+2
=9
b=16:(5-4)
=16:1
=16
c=2-27:(25+2)
=2-27:27
=2-1
=1
Sper ca te am ajutat :>
C=(7+9):4-3×(8-2×4)
=16:4-3×0
=4-3
=0
A=(5+5:5+2-2:2)×2
=(5+1+2-1)×2
=7×2
=14
B=16:(25:5-12:3)
=16:(5-4)
=16:1
=16
C=2-27:(5×5+2:1)
=2-27:(25+2)
=2-27:27
=2-1
=1
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.