Răspuns :
Răspuns:
inmultesti fiecare termen din prima paranteza cu fiecare termen din a doua paranteza
Explicație pas cu pas:
(x+1)(x-2)=[tex]x^{2}[/tex]-2x+x-2 = [tex]x^{2}[/tex] -x - 2
Răspuns:
(x+1)(x-2)=x²+x-2x-2=x²-x-2
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.