Răspuns :
25(9x²-12x+4)-9(4²2-4x+1)=(9x-t)×(21x-13)
225x²-300x+100-36x²+36x-9=189x²-117x-147x+91
189x²-264x+91=189x²-264x+91
x=1
225x²-300x+100-36x²+36x-9=189x²-117x-147x+91
189x²-264x+91=189x²-264x+91
x=1
25(9xpatrat-12x+4)-9(4xpatrat-4x+1)=189xpatrat +117x-147xpatrat+91=225xpatrat-300x+100-36xpatrat+36x-9=189xpatrat+117x-147xpatrat+91=225xpatrat-36xpatrat-189xpatrat--300x+36x-117x+147+100+9-91=-306x+18=0
-306x+18=0
-306x=-18
x= \frac{-18}{-306}
x= \frac{1}{17}
-306x+18=0
-306x=-18
x= \frac{-18}{-306}
x= \frac{1}{17}
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.