Răspuns :
Răspuns:
1
Explicație pas cu pas:
(3 ^2 +3 ×3 ^4 +3 ^9) :(9 +3 ^7 :3 ^2 +27 ^3) =
(3 ^2 +3 ^5 +3 ^9) :[3 ^2 +3 ^(7 - 2) +(3 ^3) ^3)] =
(3 ^2 +3 ^5 +3 ^9) :[(3 ^2 +3 ^5 +3 ^(3×3)]
(3 ^2 +3 ^5 +3 ^9 :(3 ^2 +3 ^5 +3^9) =
1
Avem aceeași termeni în ambele paranteze, rezultatul împărțirii fiind 1
Răspuns:
deci: fara deci
Explicație pas cu pas:
1) 3²=9
2)3⁴= 81
3)3⁹= 19683
4) 3⁷= 2178
5)3²= 9
6)27³=19683
7) 3*81= 243
8) 9+243=252
9) 252+19683=19935
10)2178:9=243
11)9+243= 251
12)251+19683=19935
13) 19935:19935= 1
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.