👤

-15+(-3+2-1) - (-7+5-2)-(-9)
va rog​


Răspuns :

Răspuns:

[tex] - 4[/tex]

Explicație pas cu pas:

Bună !!

-15+(-3+2-1)-(-7+5-2)-(-9)=

=-15+(-1-1)-(-2-2)+9=

=-15+(-2)-(-4)+9=

=-15-2+4+9=

=-17+4+9=

=-13+9=

=-4

Sper sa fie de ajutor !!❤️

✧✧AndreeaBrainly123✧✧

Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.


Zone Alte intrebari