Răspuns :
-2^(101-99)-10*(-2-2*(-4)^5-4)-2))
-2^2-10*(-2-2*(-2)^2-2))
4-10*(-2-2*(4-2))
4-10*(-2-4)
4-10*(-6)
4+60
64
-2^2-10*(-2-2*(-2)^2-2))
4-10*(-2-2*(4-2))
4-10*(-2-4)
4-10*(-6)
4+60
64
(-2)^101:2^99=(-2)^2= 4
(-4)^5:4^4= - 4
-2-2=-4
Atunci rezulta ca: 4-10*[(-4)*(-4-2)]= 4-10*[(-4)*(-6)]=4-10*24=4-240=-236
(-4)^5:4^4= - 4
-2-2=-4
Atunci rezulta ca: 4-10*[(-4)*(-4-2)]= 4-10*[(-4)*(-6)]=4-10*24=4-240=-236
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.