Răspuns :
Răspuns: Ai mai jos rezolvarea
Explicație pas cu pas:
Buna!
-21 - 2 · {15 + 4 · [10 - (7 - 5) · (-3 + 0)]} + 100 =
-21 - 2 · {15 + 4 · [10 - (2) · (-3)]} + 100 =
-21 - 2 · [15 + 4 · (10 + 6)] + 100 =
-21 - 2 · (15 + 4 · 16) + 100 =
-21 - 2 · (15 + 64) + 100 =
-21 - 2 · 79 + 100 =
-21 - 158 + 100 =
-179 + 100 =
-79
==pav38==
![Vezi imaginea Pav38](https://ro-static.z-dn.net/files/ddc/fcdd0376f0ba9c392afc7ca46dacafb4.jpg)
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.