Răspuns :
Explicație pas cu pas:
Faci exact ca si aici si o sa fie corect.
Dupa proprietatea proportiilor, rezulta (x+3) • 9= 12•6 (proprietatea fiind, produsul extremilor = produsul mezilor) rezulta (x+3)•9= 72/ : 9
rezulta x+3 = 8 / - 3
Rezulta x=5
Sper ca te-am ajutat, mie asa mi se pare cel mai simplu si corect =)
rezulta x+3 = 8 / - 3
Rezulta x=5
Sper ca te-am ajutat, mie asa mi se pare cel mai simplu si corect =)
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.