Răspuns :
1/a-1/b=1/(√3-1) -1/(√3+1)
aducand la acelasi numitor
(√3+1-√3+1)/(√3-1)(√3+1)=2/(3-1)=2/2=1
aducand la acelasi numitor
(√3+1-√3+1)/(√3-1)(√3+1)=2/(3-1)=2/2=1
1/a-1/b=1/(√3-1) -1/(√3+1) (√3+1-√3+1)/(√3-1)(√3+1)=2/(3-1)=2/2=1.
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.