Răspuns :
Răspuns:
87
Explicație pas cu pas:
100-100:100×[100+100:10-(100-75:25)]=87
100-1×[100+10-(100-3)]=87
100-1×[110-97]=87
100-1×13= 87
100-13= 87
Sper ca te-am ajutat! Succes!
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
100-100:100×[100+100:10-(100-75:25)]=87
100-1×[100+10-(100-3)]=87
100-1×[110-97]=87
100-1×13= 87
100-13= 87
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.