Răspuns :
Răspuns:
( x + 3.6) * 4 - 5.85 = 10.15
(x + 3.6) * 4 = 10.15 +5.85
(x + 3.6) * 4 = 16
x + 3.6 = 16 : 4
x + 3.6 = 4
x = 4 - 3.6
x = 0.4
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
(x+3,6)*4-5,85=10,15
(x+3,6)*4=10,15+5,85
x+3,6=16:4
x+3,6=4
x=4-3,6
x=0,4
Bafta!
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.