Răspuns :
Explicație pas cu pas:
(26 + (x - 7) \times 12) \div 2 = 49(26+(x−7)×12)÷2=49
(26 + 12x - 84) \div 2 = 49(26+12x−84)÷2=49
( - 58 + 12x) \div 2 = 49(−58+12x)÷2=49
\frac{ - 58 + 12x}{2} = 492−58+12x=49
\frac{2( - 29 + 6x)}{2} = 4922(−29+6x)=49
- 29 + 6x = 49−29+6x=49
6x = 49 + 296x=49+29
6x = 786x=78
x = 13x=13
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.