Răspuns :
Răspuns:
||2x + 7| – 13| = 12
|2x+7|-13 = 12 => |2x+7| = 25
caz 1a => 2x+7 = 25 => 2x = 18 => x = 9
caz 2a => 2x+7 = -25 => 2x = -32 => x = -16
|2x+7|-13 = -12 => |2x+7| = 1
caz 1b => 2x+7 = 1 => 2x = -6 => x = -3
caz 2b => 2x+7 = -1 => 2x = -8 => x = -4
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.