Răspuns :
Răspuns:
a) -7 +3 -2= -6
b) 1-51-1+2 +|-3|-11 =-50+1+3-11 = -49+4-11 = -45-11=-56
c)11-(2-12-7) = 11-(-17)= 11+17= 28
d) -15+(-1+7-11)-7 = -15+(-5)-7 =-15-5-7 =-27
a) (-7) + (+3) + (-1)=(-7)+3-1=(-7)+2=-7+2=-5
b) 1-51 – 1+2+ |-3|-11=-50+1+3-11=-49-8=-57
c) 11-[-1 +3-(-3 + 15) - 7]
=11-[+2-(+12)-7]=11-(+2-12-7)=11-(-10-7)=11-(-17)=11+17=28
d)-15 + {-1 + [7 -(+14 - 3)] – 7}=-15+{-1+[7-(+11)]-7}
=-15+[-1+(7-11)-7]=-15+[-1+(-4)-7]=-15+(-1-4-7)
=-15+(-12)=-15-12=-27
SPER CA TE-AM AJUTAT!
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.