Explicație pas cu pas: [tex]\frac{3}{5}+\frac{3}{5}:\frac{6}{5}+\frac{1}{2}*\frac{4}{10}=\frac{3}{5}+\frac{3}{5}*\frac{5}{6}+\frac{1}{5}=\frac{3}{5}+\frac{1}{5}+\frac{1}{2}=\frac{6}{10}+\frac{2}{10}+\frac{5}{10}=\frac{13}{10}[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.