Răspuns :
h=(l√3):2
2√3=(l√3):2
l√3=4√3
l=4√3:√3
l=4
A=(l²√3):4
A=16√3:4
A=4√3 cm²
2√3=(l√3):2
l√3=4√3
l=4√3:√3
l=4
A=(l²√3):4
A=16√3:4
A=4√3 cm²
h=l^2 radical 3 /2
l^2 radical 3/2= 2 radical 3
l^2= 2 radical 3 *2 / radical 3
l^2=4 l=2
A= l^2 radical 3/4
A=2^2 radical 3/4
A=4 radical 3/4
A= radical 3
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.