👤

) 5 x (33 - 28) - (5 x 5) =
(61 - 56) x (41 - 33) =
(4 x 5 - 3 x 6) + (2 x 10 - 4 x 3) =
(7 x 5 - 6 x 4) + (3 x 5-5 x 3) =
87​


Răspuns :

5*(33-28) -(5*5) =

5*5-25

25-25

0

(61-56) *(41-33) =

5*8=

40

(4*5-3*6) +(2*10-4*3) =

(20-18)+(20-12)=

2+8

10

(7*5-6*4) +(3*5-5*3)

(35-24) +(15-15)

11+0

0

Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.


Zone Alte intrebari