Răspuns :
Răspuns:
● -3+(+12) = -3 + 12 = 9
● 0+(-6) = 0 - 6 = - 6
● -21+(+23) = - 21 + 23 = - 2
● +10+(-24) = 10 - 24 = - 14
● +6+(-13) = 6 - 13 = - 7
Răspuns:
-3+(+12)=(+11)
0+(-6)=(-6)
-21+(+23)=(+2)
+10+(-24)=(-14)
+6+(-13)=(-9)
Sper ca te-am ajutat!
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.