Răspuns :
Răspuns:
3x-42+86=143
3x-42=143-86
3x-42=57
3x=57+42
3x=99
x=99÷3
x=33
Explicație pas cu pas:
a
sper să-ți fie macar ceva de folos
Răspuns:
Este o explicatie simpla
Explicație pas cu pas:
X x 3-42+86=143
3x-42=143-86
3x-42=-63
3x=63+42
3x=105
x=105/3
x=35
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.