Răspuns :
Răspuns:
a) 4m-1=5×(-3)+18
4m-1=-15+18
4m-1=3 adaugam 1 in ambii membri si avem:
4m=4
m=1
b) 2×(-3+2m)=-3m+1
-6+4m=-3m+1 adaugam 3m in ambii membri si avem:
-6+7m=1 adaugam 6 in ambii membri si avem:
7m=7
m=1
Explicație pas cu pas: sper ca te am ajutat
Explicație pas cu pas:
Acolo este scris - 3? 4m-1=-1+18
4m-1=3
4m=4
M=1
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.